Rullat lite på brädan

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/1250 sek | F/1.8 | ISO-100 | Photoshop CS6 | Brorsan har fotat bilderna på mig.

Den här dagen har varit riktigt bra!
Jag vet inte varför, men jag har bara varit så himla glad hela dagen! Det sjukt underbara vädret hjälper ju till en hel del med humöret. Jag låg ute på ballkongen och solade i bikini och shorts förut, för där uppe var det stekhett kan jag säga! Wandörfylt!

Jag och brorsan invigde brädan idag också.
Vi har haft en skateboard liggandes här hemma i några år nu, men vi har aldrig tagit oss tid att lära oss åka, haha... Men nu när gatorna är sopade och vädret är på topp så tog vi stickan ur röven och körde! Kan ju inte direkt säga att det ser särskilt snyggt ut när vi kommer rullandes, men vi var ju skapligt grymma med tanke på att det var första gången! Eller nåt sånt ja... :) Sjukt kul var det i alla fall och jag är grymt sugen på att spara ihop till en longboard nu! Dom kostar ju en hel del, men någon gång ska jag äga en. :)

Resten av dagen har jag ingenting speciellt planerat. Jag får se om jag drar ner och kollar på fotboll eller om jag åker ut och övningskör lite sen. Only time will tell, eller vad man nu brukar säga, haha..

Hur har eran söndag varit? Har våren hittat till er också?
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

consciousblues,
En flicka som är stark,
Riktigt härliga bilder! Din blogg är väldigt fin!
jessi91.spotlife.se
Sanna,
Gud vad härligt det ser ut!! Riktigt fina bilder :)
sannassida.blogg.se
Thea,
Rätt coolt att se tjejer som åker skateboard :D
theasspace.blogg.se/
Härliga bilder :) Allt bra med dig? :)
mandisway.blogg.se
Liinn ?,
Åååh, min kusin har en longboard, så sjukt ärlig känsla att glida fram på den! <3
quad.blogg.se
Tilde Alm,
Jag och en kompis är sugna på att skaffa bräda, är det något du kan rekommendera? :P Är det ... svårt att lära sig, haha? Och har du någon erfarenhet om det är lättare eller svårare på en longboard? Haha, nu bombar jag dig med frågor här, men vad ligger priset för en hyfsad bräda på? :D
tildealm.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag är ganska nybörjare jag också, så jag är ingen expert på det här, hihi. :) Men jag tycker inte att det alls var lika svårt att lära sig som jag först trodde! Jag har dock en bit kvar, men som sagt så är det lättare än vad man tror. :) Jag tycker dessutom att det är lättare att åka longboard än vad det är att åka skateboard, så jag skulle rekommendera det sistnämnda. Det är mycket lättare att både hålla balansen och styra på en longboard eftersom att hjulen är bredare, sitter bredare isär och närmare marken osv. Nu har ju jag som sagt inte så jättestor koll på det här med brädor och så, men longboards brukar väl ligga mellan 1600-2500 kr om man ska ha en bra. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se