Säg hej till Sammy och mitt nya Instagramkonto!

Vardag
Canon EOS 600D och Samsung Galaxy S3

Den där födelsedagspresenten var den som jag inte visade i förra inlägget var den här fina ? mobilen - en Samsung Galaxy S3.
Åh vad jag är kär i den! Min ny bäbis, hihi... :3 Den är så himla klockren i allt - supersnabb, stor, fin, ren, typ världens bästa kamera... Helt underbar är den! Den kom alldeles lägligt också eftersom att min förra HTC Sensation nu har sett sina bästa dagar. Men det är inte hela världen, för tack vare det så har jag och finaste Sammy (som jag så gulligt kallar den) funnit varandra! Jag fick dessutom ett skal till mobilen, men det har inte hunnit komma med posten än. :)

I och med att jag har fått en ny mobil med en asbra kamera så har jag dessutom skaffat ett till Instagramkonto! Där kommer jag ladda upp vardagsbilder som är fotade med telefonen. Min första Instagram (@ee_photo) har nu fått ett nytt namn. Det kontot kommer jag använda för att ladda upp mina "riktiga" foton eller vad man ska kalla det.

Så ifall ni vill så får ni alltså jättegärna fälja min nya Instagram @esmeraldaedenberg! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Jessica,
Ååå vad kul! Hur många megapixel har kameran (mobilen)? :)
jessie.webblogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hihi, ja verkligen! Den har 8mp. :)
nouw.comNone
Olivia,
Har också en samsung galaxy s3 och jag älskar den! Bästa mobilen!
www.oliviiasvardag.blogg.se
Liinn ?,
Åh vad kul med ny mobil! Jag skulle också behöva en ny eftersom jag går runt med en knappmobil som inte riktigt fungerar x'D He he he... Men man får vara glad att man har tak över sig och mat huh? ^^
quad.blogg.se
Tilde Alm [fotoblogg],
Åh, vad härligt! Skulle också vara sugen på en ny mobil, men då ska det va en Samsubng Galaxy Nexus, haha! ;)
tildealm.blogg.se
JUNITJEJ,
Vilken fin présent! Själv älskar jag min iPhone.
www.junitjejen.se