Såhär i juletider och så

Vardag
Canon EOS 600D

Hej på er go vänner!
Jag borde egentligen plugga i detta nu men jag känner att det var allt för längesen jag bloggade (2 dagar sen sist actually, SJUKT längesen japp...) så jag slänger in ett litet inlägg mitt i alltihopa!

Vi är verkligen överösta med plugg såhär inför jullovet vilket i princip tar kål på mig. Eller okej, riktigt så illa är det inte. Det jobbiga är att man knappt får någon fritid överhuvudtaget. Jag har t.ex ingen som helst tid att fota nya bilder, trots att jag fylls av sådan sjuk inspiration denna årstid runt jul. Därav ett kollage med bilder från förra julen i brist på annat (ett kollage som även används som skrivbordsbakgrund till min lille dator).

I alla fall.
Den kommande veckan kommer jag alltså sitta med näsan nergrävd i skoluppgifter. I helgen blir det dock lite mer livat då det antagligen ska snöa på fredag (hoppashoppashoppas!!) och på lördag ska jag ner på stan och påbörja julklappsshoppingen tillsammans med mina fina tjejor. På söndag åker familjen upp till Stockholm för att gå på julmarknad i Gamla Stan. Längtar så in i bomben, det ska bli så himla skönt att slippa allt detta skolarbete för några dagar. Denna helg är en helg att se framemot helt enkelt!

Jag hoppas att ni har det fint där ute i decembermörkret.
Vi hörs när vi hörs. Kram på er!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annika,