Sista chansen att ställa frågor

Frågor & svar
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag tänkte bara skriva ett kort och snabbt litet inlägg och tala om att det är sista chansen ikväll att ställa frågor till frågestunden! Jag hade tänkt svara på frågorna i två olika delar - en del i ett skriftligt inlägg där jag kommer svara på fotofrågor och liknande och ett videoinlägg där jag svarar på dom mer "personliga" och vanliga frågorna. :) Jag sätter igång att svara på frågorna redan i morgon, så ifall ni har någon fråga som ni inte har ställt än så kan ni klicka er vidare till det ?här? inlägget och skriva ner den i en kommentar.

Jag har fått väldigt många fina och roliga frågor, så jag ser framemot att få svara på dom, hihi! :3

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Ja, det är en bild som jag har laddat ner. :)
nouw.comNone
Nikki's fotoblogg,
Sv:Jahaaaaaaaa :)
www.girlcanon.blogg.se
Linn,
Åh, alltså din blogg är så himla inspirerande och välgjord! Jag vet inte vad som gör den så fin, men ditt liv verkar så bra och händelserikt från bloggens vinkel! Önskar att jag fick samma touch på min blogg, men lyckas inte riktigt med det. Ville att du skulle få höra det! :)
jennylinnviktoria.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Du ska bara veta hur glad jag blir av såna här kommentarer! Himla mycket tack snälla du! Ibland kan mitt liv vara riktigt pissigt, precis som alla andras, men jag försöker alltid att hitta någonting positivt i varje situation, även fast det är svårt. :)
nouw.comNone
Linn,
Ja, förmodligen känner alla att vi har ett supertråkigt liv ibland och att alla andras ser så himla perfekta och mysiga ut på deras bloggar, men vi lever i samma värld och jag tror alla har rätt likadana liv i alla fall! Men du ska veta att jag är en trogen följare på din blogg! :) Kram och fortsätt med det du gör!
jennylinnviktoria.blogg.se
Isabella,
Himla fin blogg du har!
bruneta.devote.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack så mycket!
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Precis, man är ju liksom bara människa. Åh så fint, kul att ha dig här! :)
nouw.comNone
Emma,
Älskar muggen! :'D
www.photobyemmaaa.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Den är underbar! :')
nouw.comNone