Sjung om studentens lyckliga dag

Studenten 2016

Två fullspäckade dagar med studentfirande resulterade i en himla massa härliga bilder, så jag väljer att dela upp dessa två underbara dagar i två olika inlägg där jag börjar med min studentdag i fredags.

​​Egentligen vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig för det finns inte ord nog för att beskriva hur bra dagen var. Men om vi ska ta det från början så kickade vi igång dagen med champagnefrukost på Himpafältet följt av frukost i skolan. Därefter åkte vi till kyrkan för ceremoni där bland annat jag fick stipendium! Blev så himla glad och förvånad, hade aldrig kunnat gissa att jag skulle bli en av dom som fick kliva upp på scenen hahah... Efter att vi hängt i kyrkan en stund for vi tillbaka till skolan för lite lunch med lärarna, betygsutdelning och vi skrev även i varandra mössor. Efter en gemensam avslutningsskål var det dags för utspringet och satan av taggade alla var och fan vad kul det var! Men någonting som var dubbelt så roligt var att åka flak. Ville aldrig att det skulle ta slut för gud vilken lycka man kände när man åkte runt i Norrköping och öste skiten ur sig. Åkte sedan hem till min mottagning och alltså åh vilken fin familj, släkt och vänner jag har! Blev överöst av så mycket kärlek och så fina presenter så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick dessutom en personlig hälsning av självaste Mattias Klum(!!!) vilket var så himla sjukt. Planen var seden att egentligen åka tillbaka till Norrköping för att slå klackarna i taket, men jag däckade i soffan rätt snabbt så utgången fick ske på lördagen istället med resten av Katrineholms glada studenter som tog studenten då, men mer om det i nästa inlägg. 

Jag har ingen som helst aning om hur jag ska beskriva känslorna kring studentdagen. Lycka, ångest, rädsla, förväntan, spänning och sorg - allt på en och samma gång. Jag har fortfarande inte förstått att vi faktiskt har tagit studenten. Allt gick så himla fort och nu är det liksom över. Det jobbigaste av allt är att vi i klassen äntligen hade hittat tillbaka till varandra under den här studentveckan och när det var som bäst igen så var vi tvungna att skiljas åt. Men jag är i alla fall glad att vi fick ett riktigt fint avslut och jag är säker på att vi kommer fortsätta ses lite då och då, för åh vad fina dessa människor är. 

Så kort och gott - tack så otroligt mycket till alla som gjorde min studentdag till den absolut bästa! <3

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Åhhh, GRATTIS! Du måste ju berätta mer om hälsningen från Mattias Klum!!! 😉