Skogspromenad

Djurfoton, Vardag, Naturfoton

En ledig dag som denna tog vi oss en liten promenad i skogen under eftermiddagen - jag, mamma och Melker. Det var verkligen jätteskönt väder och hur mysigt som helst att få komma ut i skogen. Visst att jag jobbar mer eller mindre i en skog på Kolmården, men det är en annan sak att bara knalla omkring i lugn och ro bland träd, buskar, mossor och svampar. När jag var yngre hade vi en skog precis utanför vilket känns så lyxigt idag när man måste ta bilen för att kunna ta skogspromenader. Men det gör kanske att man uppskattar dom lite mer när dom väl blir av.

Dock var detta första gången jag gick detta välkända stråk sedan Benson lämnade oss. Vi brukade gå där väldigt ofta med honom och han älskade verkligen att springa lös i skogen. Då var han nog som lyckligast. Så det var ganska jobbigt att detta var första promenaden där utan honom. Det är tur att man har så många fina minnen därifrån i alla fall och att nya minnen kan skapas med Melker.

Gillar

Kommentarer

matilda,
Vår hund älskar också att få gå i skogen. Kanske det är därför jag också älskar det. Men hon bli rsom en valp igen varje gång vi släpper henne så att hon får springa fri i skogen. Så otroligt söt! Melker ser ju också rätt så nöjd ut 😊
tildasofias.blogg.se
Rebecca,
den där vovven alltså, så söt.
spaceherosuits.webblogg.se
erikssontowa
erikssontowa,
Åh så fina bilder!😍
nouw.com/erikssontowa
LifeYaz
LifeYaz,
Så härligt med promenader!
Kolla gärna in min blogg!
nouw.com/lifeyaz
Ellen,
Herregud va fin Melker är! Verkar vara en fin promenadväg, trots att det kanske väcker upp lite gamla minnen och känslor.
<3
lindbergellen.com