Skönt med grönt

Makrofoto
Canon EOS 600D | Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1

För att haka på makroflowet som jag hade igår så gick jag ut och fotade lite när det hade slutat regna. Som jag nämnde i inlägget igår så måste jag se till att fota mer makro, för det är ju himla kul alltså. :)

På tal om gårdagens inlägg så har det blivit publicerat i spotlighten inne på blogg.se vilket har resulterat till en hel hög av fina kommentarer och några nya Bloglovinföljare. Nu är ni 300 grymma själar som följer min lilla blogg. Himla bra är ni, vet ni det? Massor av tack för alla fina ord och så, jag blir så himla glad! :)

I skrivande stund är klockan prick 23:23 och jag ska strax dejta sängen. I morgon ska jag iväg till Norrköping en sväng och sen så ska jag försöka hinna med och spela in en utav videobloggarna som ni fick önska i det här inlägget. :)

Ha det bra så hörs vi!

Gillar

Kommentarer

Denise,
Snygga bilder :)
autaini.se
Amanda [SPONTAN],
Sjukt grymma bilder!
spontan.blogg.se
Sofie
,
Verkligen jättefina bilder :O :D Du är jätteduktig på fotografering :) Jag har en fråga angående ditt objektiv Tamron AF 70-300/4-5.6, funderar nämligen på att köpa ett sånt. Så vad tycker du om det, för - och nackdelar? har du några bilder att visa hur långt den faktiskt zoomar? :) Tror du att den skulle fungera för en resa till Kenya, för det är dit jag ska och behöver ett objektiv som kommer närmre djuren än mitt 18-55mm objektiv :) Hehe, lite mycket frågor på en gång... men men ;) Ha det gött :)
Fanny,
Jättefina bilder, lika fina som dom i inlägget före! :)
fannypeltola.blogg.se
Dilin,
fina bilder!:)
dilinns.blogspot.se
Natalie,
Fina bilder!
kitsune.blogg.se