Snögalen hund

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Här är några bilder från igår när Benson och jag var ute i snön. Han är verkligen helt tokig i snö! Han blir som pånyttfödd av allt det vita som ligger på marken, haha! Han hoppar och studsar mer än vanligt när man är ute och han vill hela tiden försöka få igång en. Helst av allt så ska man kasta snö på honom eller så gräver han när nosen i den. Dessutom är den väldigt god at äta den där snön, haha... ;)

Finaste ?

Nu måste jag plugga till vårat ergonomiprov som vi har i morgon på idrottslektionen. Efter det så kanske jag slänger upp ett litet recept om jag hinner! :)

Ha det fint!
  • Benson

Gillar

Kommentarer

jessica,
vilka fina bilder på en söt hund :) hihi, du verkar vara en bra fotograf :)
jessicahagstrom.blogg.se
evelina,
hur fina bilder som helst! vad har du för objektiv :) ?
evlntiilama.blogg.se
Erika,
Vilka fina bilder och vilken söt hund :)
erikaclaesson.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! Ja, han är verkligen super go! :]
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh tack! Som jag har skrivit under bilden så har jag använt mitt Canon EF 50/1.8 II till bilderna i det här inlägget. Mina andra objektiv kan du se ifall du klickar på kamera ikonen i menyn. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha, himla kul att höra, hehe! :3
nouw.comNone
Bella Borgencrantz,
Jättefina bilder!
bellaborgencrantz.blogg.se
jessie,
Åh vilka fina bilder och en jätte söt hund du har! :) Du har ju en EOS 600D precis som mig, men det jag undrar över är hur får du till himelen när du fotar landskap osv? Mina blir helt vita även om jag använder både lågt ISO, högre och lägre slutartid beroende på hur bländaren blir. Kram <3 /Jessie
frostypink.blogg.se
Fotograf Annie,
Söt hund, mysiga bilder :)
blogg.anniesfotografier.se
amanda,
hej! såg att du fotar med canon eos 600d, skulle du kunna rekommendera den? :) funderar på ngt i den stilen. hade canon eos 450d. fin blogg också! kram
aepplepaj.blogg.se