Soliga måndagar

Vardag

Härliga vårbilder från arkivet.

Alltså man blir så himla glad av dessa soliga, tidiga vårdagar? Imorgon är vi redan inne på mars månad och det kändes verkligen i luften idag. Imorse var det riktigt kallt men sedan kom solen fram och åh vad skönt det blev. Man blir bara så lycklig i hela kroppen när solen kikar fram och dom börjar sopa undan allt grus från gatorna!

För övrigt tog mitt livs sista sportlov slut igår så idag var det back to normal som gällde. Dock startade denna måndagen inte som vanliga måndag brukar göra då jag befann mig på arbetsintervju under hela förmiddagen. Det var verkligen en jätterolig sådan och nu gäller det bara att hoppas på det bästa då jag vill ha det här jobbet mer än något annat just nu. Dock så vill jag inte bygga upp allt för höga förhoppningar ifall det nu skulle bli så att jag inte får det här jobbet, men jag håller verkligen alla tummar och tår jag har.

Efter intervjun tog vi en välförtjänt lunch på Max innan vi åkte till skolan för en lektion. Jag kom hem med tåget för ett tag sedan och jag har inga större planer för det som är kvar av denna måndag. Jag hade tänkt ta en sväng till gymmet men jag känner att jag börjar få lite ont i halsen så jag väntar till imorn istället och hoppas att det har lagt sig då.

Det var det jag hade att bjuda på för tillfället. Ha en fin måndagskväll så hörs vi! :)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

LOVISA [ foto & vardag ],
Ska hålla mina tummar för dig! Lycka till 😃
llovisafritzson.blogg.se