Solnedgång

Vardag
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5,6 SP DI VC USD

Två bilder från gårdagens solnedgång. Riktigt fint var det!
Förlåt för den ganska så sega uppdateringen här, men igår var det sjukt fint väder ute, så då var man ju tvungen att ta vara på det, istället för att sitta inne och blogga! :)
Så igår blev det massor med bad och massor med solande, så liiiite brun har jag i alla fall blivit, haha! (a)
Provade också på att paddla lite kajak igår också, sjukt läskigt! :o

Men idag så ska vi åka vidare till Singö, Sjöbergarnas stuga! Vi ska möta dom i Grisslehamn och gå lite på loppis där, och sen åker vi som sagt vidare ut på Singö! :)
Därifrån blir det troligtvis inget bloggande, men kommer fota massor, så bilder får ni såklart efter vi har kommit hem på måndag! :)

Ni får ha det så bra, för det ska jag ha, haha! :D Puss!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

isabelle,
Sjuuukt fina bilder , du är så duktig! :)<3
isabellecambra.blogg.se/
Elvira,
Fin blogg,allt bra? :)
jikassammy.blogg.se/
Nora,
SV: Ojojojojojo förlåt Esmeee!! Jag såg din kommentar nu när jag kollade igenom gamla kommentarer om jag missat någon (som jag brukar göra hehehe) Det var angående det här att ladda upp bilder när man mobilbloggar =) Du går in på skapa där du skriver dina inlägg som vanligt sedan trycker du på bild & där får du sen ladda upp bilden. Sedan tar du upp bilden på samma ställe där du brukar vanligtvis ladda upp bilden. Har ingen aning varför man inte kan ladda upp bilden där men det är på bild du ska trycka och sedan ladda upp. Haha krångligt? Om du inte förstår fåru säga till! :D
noraamikai.blogg.se/
geena,
ååååååh, jag blev typ käääääär i den första bildeeeeeeeeeeeeen!!!! ;o du är grym på att fota!
geenastaf.blogg.se/