Sommarlovet 2012

Vardag
Några av mina favoritbilder från det här sommarlovet.

Jag kan inte fatta två månader bara har svischat förbi! Det här sommarlovet har gått så äckligt fort så man har ju knappt hunnit tänka efter! Det känns som om jag inte har hunnit med någonting alls, men när man väl kollar igenom alla bilder som jag fått med mig från sommarlovet så ser man ju att jag har haft det ganska bra ändå. Inte bäst, men bra!

Och i morgon börjar jag i 9:an. Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte "stor" nog att gå i 9:an, haha! Tänk vad hela låg-, mellan- och högstadiet har gått fort! Allt går så himla fot nu för tiden! Bara ett år kvar i grundskolan, sen bär det av till gymnasiet. Fattar ni, lilla jag, haha?

Men jag tror i alla fall att 9:an kommer bli helt okej. :) Vi blir ju trots allt äldst i skolan... ;) Min lillebror ska jag dessutom börja i 6:an på samma skola, så det ska bli kul! :) Det ända som känns lite jobbigt är ju det här med dom nationella proven som ska göras i vår... Men äh, dom ska man nog kunna ta och klara av! :)

Så ikväll ställer jag klockan på halv 7 (haha, vad dum jag är, jag använder inte ens väckarklocka!) så att man hinner i tid till skolan.

Hur är det med er, har ni börjat skolan/gymnasiet/jobbet än? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emelie svensson,
Så himla mysig och fin blogg du har! Du verkar vara en hel go person! :D
emeliiiesvenssoon.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh vad glad jag blir, tack ska du ha! :')
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg
IP: 82.99.3.229