Söndagslista

I brist på något vettigt och intressant att blogga om så tänkte jag slänga upp en liten lista söndagskvällen till ära. Listan består av några ihopslängda frågor från diverse bloggar som jag då tänkte svara på. Here we go.

Vad gjorde du klockan 08 imorse?
Sov. Vaknade dock strax efter 08 någon gång vilket är så himla irriterande då jag alltid vaknar tidigt på helgerna när jag egentligen äntligen kan sova ut. Hate it.

Vad skrattade du senast åt?
Någonting som Charlie sa precis när jag skulle hoppa ut ur bilen efter att han hade skjutsat hem mig. Kommer knappt ihåg vad vi skrattade åt och det var nog inte ens något speciellt, bara att vi hade så himla roligt då, haha!

Nämn tre roligare saker som har hänt under veckan:
1. Introduktionsdagen på Kolmården igår.
2. Studentfesten i onsdags.
3. När jag fick A på ett prov som jag tyckte var jättesvårt men som jag tydligen fixade ganska bra ändå.

Nämn tre mindre roliga saker som har hänt under veckan:
1. En liten incident innan studentfesten i onsdags.
2. Bakfyllan i torsdags efter studentfesten. Fy fan alltså, hahah...
3. Det gråa vädret dom två senaste dagarna.

Vad gjorde du för 15 minuter sen?
Kollade på några Youtubeklipp som jag har missat under dom senaste dagarna.

Vad var det sista du sa högt?
"Visst var den god?" efter att jag bad min bror smaka på en ny pink lemonade som vi köpte idag. Alltså godaste drickan i alla kategorier!

Vad har du ätit idag?
Bananpannkakor, pizza och några godisnappar.

Nämn någonting som gjorde dig glad igår:
Jag var på introduktion för mitt nya jobb på Kolmården igår och jag blev så himla väl mottagen. Blev bara så otroligt peppad av hela dagen och jag är så glad över att jag har fått den här möjligheten. Så hela dagen igår gjorde mig glad!

Drömmer du mardrömmar?
Ja, alldeles för ofta.

Vad behöver du just nu?
Sol. Kommer på mig själv varje morgon med att tänka "Idag behöver jag verkligen sol, snälla låt det vara sol..." innan jag drar upp rullgardinen. Det har varit ganska generöst med sol under veckan men dom två senaste dagarna har det varit gråare än gråast. Hoppas på sol imorgon.

Hur ska du avsluta din söndag?
Med en broccolipaj till middag, möjligtvis lite plugg efter det för att sedan åka hem till Charlie och spendera natten där.

Vad ser du fram emot under kommande vecka?
Att redovisa mitt gymnasiearbete så att jag äntligen kan lägga det bakom mig och sen jobba min första helg som djurvårdare, wiho!!

Gillar

Kommentarer