Söndagsmorgon

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Godmorgon på er!
Morgonpigg som jag är så blev det inte så mycket till sovmorgon idag heller, även fast jag var helt slut igår kväll. Hela gårdagen var jag igång med fotbollsmatch i Strängnäs, bilåkande genom halva Södermanland för att komma till Nyköping för att titta på brorsans innebandy match, massa hejandes och ropandes och massor utav mat så att man låg där i soffan sent igår kväll alldeles proppmätt och helt slut i både kroppen och i hjärnan. Men det är sånt man får ta, vad gör man inte för sporten liksom? :)

Idag har jag inga större planer sådär. Jag har försökt och försökt att spela in den där redigeringsvideon som jag har lovat er (en av dom här redigeringarna), men mitt sketna inspelningsprogram strular ju bara hela tiden! Antingen funkar inte ljudet eller så sparas inte filmen eller så går filmen inte att spela upp när den väl har sparats. Har suttit och spelat in den där filmen minst 100 gånger, blir så galen när det inte funkar!
Är det någon som har något bra inspelningsprogram för datorn att tipsa om, något som verkligen fungerar? :) Jag använder CamStudio, men åh vad damp jag får på det!

Så det är alltså därför redigeringsvideon är lite försenad, men jag lovar att ladda upp den så fort jag har fått i ordning på allt! :)

Nu ska jag ner och käka frukost, så hörs vi antagligen senare! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

MICHAELA D,
Svar: Använder QuickTime Player och spelar in med :)
michaeladahlstrom.se/
Esmeralda Edenberg,
Yesbox, ungefär 180-200 cm skulle jag tro. :)
nouw.comNone
MICHAELA D
IP: 82.99.3.229