Sörmlands Sparbank Cup, 2010

Träning
Jao , igår körde vi ju cup i Duve! :) , Det va så grymt jäkla kul, vill spela massor med mer! :D , <3 Lyllo Kajsa , som fick spela med oss igår, och ska spela med 98:orna idag! :o , Jag vill också spela med dom , haha! (a) <3 Men ska i alla fall ner och kolla idag , och heja fram våra underbaraste 98:or till vinst! :D Dom är bara en grupp i F98, så 1:an och 2:an spelar final sen.. ;)
Kanske tar med mig kameran , vi får se! :)

Men aah, om igår då:
Vi hade jättebra lag i våran grupp! Både Vasalund och AIK gick vidare till semi , (ettan av gruppen och bästa tvåan) , så man kan ju säga att det va ganska kämpigt... :b
Mot AIK förlorade vi med 2-1... Men den kunde vi faktiskt ha vunnit, vi spelade grymt bra den matchen! ;) Det stog 1-1 jättelänge , tills typ sista minuten , då dom gör 2-1... Men aah , kul match var det i alla fall! :)

Mot Hällbybrunn spelade vi 2-2 lika. Den kunde vi också va vunnit egentligen , vi va mycket bättre än dom! Lelle gjorde två grymma mål , där det sista kom när det bara var 45 sekunder kvar , och det gav oss 1 poäng , haha! :d

Sen mot Vasalund då, så va vi typ as trötta och sega , och vi spelade jättedåligt... Förlorade med 4-0. Inget man är stolt över precis, men Vasalund gick sen till final, så som sagt hade vi en ganska tuff grupp. Men det va grymt kul att spela!! :D <3 Vill spela meeeeera! :3 , Men som jag skrev förut, får väl nöja mig med att bara vara publik idag , haha! ;)
HEJA DFK 98!! :D <3
Och grattis till både DFK 99, och VFC 97 som tog silver! :)

Nu måste jag ner och käka frukost , så man hinner till 98:ornas första match! :) HEJ MED ER!

Gillar

Kommentarer

Mathilda,
Ska du se sjuan??

Jag ska :) <3
rabbitheart.webblogg.se/
Andrea
,
HAhaha men snygg jag var då! xd hah!
+LOVE YOUR BLOGG ESMERALDA EDENBERG!! :DDDDD <33