Stadium arena

Där har jag tillbringar min dag. Brorsan körde innebandy cup där, och eftersom jag inte hade lust att sitta hemma själv och tråka hela dagen, så följde jag med! :) Grym arena säger jag bara, fan va tufft det skulle va o köra där! :D , Det var ju egentligen en basket-hall, Dolphins hemma arena, men eftersom det var cup körde dom innebandy där istället! 8)

Google bild;Fast matcherna gick inte speciellt bra för KIB... :/ , Dom förlorade första med 3-2, tror jag att det var... Och sen andra förlorade dom också med 9-4... Och sen kör dom en kl. 19 också. Men dom var duktiga ändå! :)
Och mellan två av matcherna, så åkte vi till Elgiganten, för att kolla hur min troligen blivande dator såg ut, in real life... ;) , Den verkade inte så bra som jag först trodde, så det blev en Packard Bell, som jag fick med mig hem också! :) , Så när pappa kommer hem så är det bara börja sätta igång och installera allt! :d Snacka om happyface just nu! :3 Skönt att slippa denna plåtburk, som vissa kallar dator, haha!
Blir väl antagligen mer bloggning när jag får igång den o så. :)

Gillar

Kommentarer

kim,
frågestund på bloggen! fråga tack :)<3
ahboow.blogg.se/
HANNA,
svar: tack, och ja vi är i phuket! :D <3
hannahale.blogg.se/