Streetlights

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Det jobbigaste med hösten är detta mörker. Bilden ovanför är fotad för bara några minuter sen, men det har varit lika mörk sen 16:00. Jag tycker om hösten och vintern, det gör jag faktiskt, men den skulle vara så mycket lättare ifall det inte var så himla mörkt ute...

Idag var det i vilket fall som helst första skoldagen efter det välbehövliga höstlovet. Som efter varenda lov så känns det som om man gärna skulle kunna vara ledig ytterligare några veckor, men nu är det så att vi inte har några vanliga lektioner dom närmaste 2 veckorna. 9:orna på min skola ordnar en musikal varje år och nu är det dags för våran! Himla roligt! Jag är med i skådespelargänget och jag har typ aldrig stått på scen eller varit skådis, så det ska bli roligt! :) Skönt med två roliga veckor och sedan endast 4 veckor till jullovet efter det! Fint hörni! :)

När jag hem från skolan idag så mådde jag däremot piss. Därför hoppade jag över träningen och siktar på att träna på onsdag istället och sedan vara med på cupen i helgen. Tänkte lägga mig i soffan (där jag har hållit till hela eftermiddagen) och stanna där resten av kvällen så får jag hoppas på att jag mår bättre tills imorn.

Det var det jag hade att berätta just nu, vi ses! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Otroligt fin bild!
photos-by-becka.fotoblogg.nu
minabrun,
Malin,
Vilken otroligt fin bild!!!
summershadow.blogg.se
Nikki,
Jätte cool bild,me BIG LIKE ! :D Synd att du inte mår så bra,men du får krya på dig och ha ett STORT FINT ESMERALDA LEÉNDE! :D (Ja,det kanske låter en smula konstig,men det är ja,hehehe !:P)
girlcanon.blogg.se
Leone
,
Vad vackert.