Studentmössa

Studenten 2016

ÄNTLIGEN har vi fått våra studentmössor! Resten av stan fick sina för längesedan men eftersom jag pluggar i Norrköping och även för att vår skola är lite efter så fick vi inte våra förrän nu. Men bättre sent än aldrig, så jag klagar inte alls! Jag är verkligen jättenöjd med min studentmössa - vill aldrig ta av mig den. Här i Katrineholm är det typ en tradition att skriva någonting internt på baksidan av mössan, vilket folk från andra städer verkar tycka är jättekonstigt? Jag har liksom tagit för givet att alla gör så, men där hade jag fel, haha. Är det några andra som också kör på samma grej eller har alla andra utgångsåret där bak?

Hur som helst så längtar jag så himla mycket till mösspåtagningen så att vi kan gå runt med dessa på huvudet och visa alla att det snart är vår tur. Så länge får jag nöja mig med att dansa runt med den här hemma. Bara 67 dagar kvaaaaaar!!

Gillar

Kommentarer

Alma,
åååh så fin!! Beställde också från CLS men stod att den skulle komma vecka 17... Du vet inte om din kom tidigare än planerat? 😊
almabengtsson.se/