Summer of 13

Vardag

Ey yo! Peops! Sista dagen på sommarlovet! Asså vad händz lix?

Nej men seriöst. Jesus Christ och hans farsas get vad snabbt det här sommarlovet har gått! Helt sinnessjukt! Det känns ju som om vi nyss stod där på skolavslutningen med tårar i ögonen för att vi aldrig skulle få gå med varandra i samma klass igen. Som om dessa galet varma sommardagarna försvann innan man ens hann sätta röva i solstolen.

Och i morgon börjar jag liksom gymnasiet. Hur sjukt är inte det på en skala från 1 till infinity and beyond?! Asså fattar ni? Jag? Hahah, u gotta b kiddin me bro! Skapligt nervös om man säger så. Särksilt eftersom jag ska plugga i en helt ny stad vilket betyder en jävla massa tåg- och busschillande, nya människor, nya gator och allt vad det innebär. Nej men lycka till att ta dig levande till skolan imorn Esmeralda, lycka till! Hur nervös jag än är så ska det ändå bli så galet kul! Astaggad var ordet! Jag tror nog att dessa 3 år på Himmelstalundsgymnasiet kommer bli awesome sausome! :)

Bilderna då. Ja, dom skulle man nog kunna säga beskriver mitt sommarlov i stora drag.
Även fast det har hänt så sjukt mycket skit under dom här veckorna (som jag har valt att inte skriva om), så har det faktiskt varit himla fina dagar också! Minnesburken som står på fönsterbläcket är nästan proppfull med lappar med fina minnen, så jag klagar inte alls! Det lär bli värsta holy macarony bibeln ifall jag skulle dra igenom hela sommarlovet ordagrant, så jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva! :)

Jag hoppas att ni har haft ett superdupermegafett sommarlov och att ni som också börjar gymnasiet imorn får det grymt!

Vi hörs amigos y amigas (om jag överlever morgondagen vill säga...)! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mina,
åååh så härliga bilder!
miinabrun.blogg.se
Olivia,
Känner ungefär samma sak. Ska också börja gymnasiet på en annan ort i morgon och det blir ganska mycket åkande fram och tillbaka, men lycka till, det kommer säkert gå bra :)
www.oliviiasvardag.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Vilka underbara sommarbilder!
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Ida - Fotografering,
Åh vilken härlig sommar du ser ut att ha haft!
iidasfoton.blogg.se
Nikki's fotoblogg,
Ser ut som att du har haft en underbar sommar! :)
www.girlcanon.blogg.se