Svar på en fråga

Frågor & svar
Det är några som har frågat vart jag köpt böckerna och halsbandet någonstans. Kan ju berätta att böckerna finns att köpa på Bokus och halsbandet hittade jag på Etsy.com. Den sist nämnda är en riktigt bra sida faktiskt! Där kan du hitta nästan vad som helst! Det är privatpersoner som lägger upp sina annonser där, så det är liksom dom man köper grejerna av. Vissa kanske kommer från Kina, Singapore, England... Mitt halsband köpte jag från USA, och med frakt och allt kostade det bara 200 kr! Riktigt bra tycker jag faktiskt! :)
Så ja, nu vet ni det. ;)


På tal om någon heeeeeelt annat så är det ju kanelbullens dag idag! Så jag funderar faktiskt på om jag ska försöka mig på att baka några... Nybakta kanelbullar är ju något av det godaste som finns! ? Ska nog se efter om vi har alla ingredienser som behövs... :)

Och by the way för andra gången i det här inlägget, så har jag köpt en nya vinterjacka! Eller okej, mamma köpte en nya vinterjacka till mig, haha! :3 En svart, hoho! Bara för er som ville ha något att skriva upp på en postitlapp och sätta upp på kylskåpet eller nåt. :)

Men aja, skafferiet var det ja...

Gillar

Kommentarer

aamanda,
hej! superfint halsband verkligen. älskar harry potter och har en nära kompis som typ lever för hp och fyller år imorgon och vi ska fira henne på fredag så tänkte kolla hur lång tid det tog för dig att få hem det? vore tacksam för snabbt svar och svara gärna genom att kommentera min blogg eller nåt så jag ser det fortare. sjukt tacksam för svar verkligen! ha en bra dag! :)
amrie.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Det tog ungefär en vecka eftersom att det skickades från USA, så det kan vara svårt att få det till fredag. Men googla runt lite så kanske du hittar någon svensk sida som säljer. :) I värsta fall så kanske hon kan få presenten lite i efterskott eller så. :)
nouw.comNone