Svar på frågestunden, part one.

Frågor & svar
Det blev ganska många frågor till frågestunden tillslut, så jag tar och delar upp dom med ungefär 10 frågor i varje i tre olika inlägg, så att det inte blir alldeles för mycket att läsa. :)
Ja, jag kör väl igång då... ;)

1. Vad är ditt mål med fotbollen?
Förut var det ju att bli bäst. Vill fortfarande bli proffs och allt det där, men nu försöker jag bara ha kul istället för att ställa så jäkla höga krav på mig själv att jag ska prestera bra. Älskar ju fotboll, och då ska man inte behöva må dåligt för att man spänner sig på planen och hela tiden för att man försöker vara bra. Nu ska jag istället bara ha roligt, och bli bra genom det istället. :)

2. Kommer du satsa på ridningen igen?
Just nu så har jag inge planer på det. Kommer nog heller aldrig riktigt satsa på hästar igen, utan kanske rida nångång ibland eller så. Sen kanske när man blir äldre, typ pensionär eller nåt, så kanske jag skaffar nån häst som jag kan rida och pyssla om, men inte än så länge. ;)

3. Vad gör du i framtiden? Som sagt så vill jag ju gärna försörja mig på fotbollen. Det är grymt svårt att bli så pass bra och komma ändå dit, men jag ska i alla fall försöka och göra mitt bästa! Annars så skulle jag vilja jobba med foto eller med djur. :)

4. Vilka betyder mest för dig?
Min familj, mina vänner, och fotbollslaget, helt klart. Svårt att säga några speciella som betyder extra mycket, för alla vänner betyder lika mycket för mig. :)
Sen så betyder min sköthäst Max någor oerhört mycket! Och Benson också såklart, men han ingår ju familjen, hehe. <3

5. Vilket är det fulaste plagget du äger?
En av mina mest kommenterade bilder på Dayviews.

Kör på med dom andra i ett senare inlägg. :)

Gillar

Kommentarer

HANNA,
sv: Det är finess jag red! :D
HAHAH, jag tänkte också på det då! XD <3
teamcavalier.blogg.se/
Adela Karlsson,
Hej! vad intressant dina inlägg är! kommer verkligen att läsa din blogg igen! (: Hoppas du har en bra helg :)
jade.se/reseguide