Svar på frågestunden, part two.

Vardag
Fortsätter väl med några av frågorna från frågestunden. :)

12. Vilken sorts tandborste använder du?
Min näsa såg lite allt för cp ut, så var tvungen att censurera den, haha...

Det här är i alla fall min tandborste, haha! :) Blå med typ vita blom cirkel mojer, eller vad du nu vill kalla det. Märket är nog Jordan eller nåt, tüfft!

13. Hur många elefantar går det på en stig?
På min stig som jag ser här ifrån fönstret går det i alla fall tre feta elefanter just nu...

14. Varför är jorden rund och pannkakor platta? Borde det inte vara tvärtom?
Men egentligen, så är väl pannkakor också runda? Fast inte om man steker dom i en fyrkantigt stekpanna, för då blir dom fyrkantiga. :)

15. När var det senaste du gick med strumpor och tofflor samtidigt?
Hatar att gå med strumpor pch tofflor samtidigt! :o Har typ sånna här fårskinnstofflor (som stinker apa om ni ville veta) med massa fluff inuti, så när man har strumpor i dom så typ dras strumporna åt runt tårna, och då får jag panik! Måste kunna vicka på tårna, annars vet jag inte vad jag gör!

16. Vilken bild har du blivit mest nöjd med?
Oj, haha, det är nog ganska många egentligen... :] Har massa olika, och jag byter liksom favorit lite om vartannat. Men just nu, så skulle jag tro att det här är en av mina absoluta favoriter:
17. Vad gillar du mest, surt, sött eller salt godis?
Surt godis, helt klart! Äter nästan bara surt godis, haha.. :] Man blir liksom inte lika proppmätt av det, utan kan moffa massor tills det tar slut i godisskålen, haha! ;)

18. Om du fick gå in i en mataffär och plocka vilka varor du vill i en påse, vilka saker skulle det då vara?
Oj, vad svårt, haha! Men det skulle väl i alla fall vara godis, hehe.. :] Och sen skulle jag plocka på mig alla sorters kakor, bara för att se vilka som är godast! Fast det skulle man ju bli väldigt törstig av, så då måste man ju köpa nånting att dricka... Typ päronsoda, because it's so damn delicious!

19. Om du skulle få prova på tre olika sporter en dag (inte fotboll, ridning eller nån sport du gått i), vilka tre sporter skulle du prova på?
Hmm... Innebandy har jag typ alltid gillat, så det skulle väl vara en av dom. Sen skulle jag vilja surfa, om man nu räknar det som sport? Det verkar så sjukt roligt, haha! :D
Och jaa.. kanske handboll eller nåt skulle verka kul? ;)

20. Om du skulle börja blogga tillsammans med någon, vem skulle du vilja blogga tillsammans med då?
Ja, det skulle väl i alla fall vara någon med samma intressen som jag, för annars blir det kanske inte en så bra blogg. Men jag vet faktiskt inte, kommer inte på nån speciell sådär. :)

21. Vad är det dyraste du någonsin köpt?
Hmm... Jag vet faktiskt inte riktigt. Kan ha varit mitt Nintendo DS som jag köpte när jag var liten, hehe. ;) Eller kanske min dator.. Men det kan vara mobilen som jag betsällt... Haha, aja. ;) För er som ville veta, så skulle mobilen ha kommit idag, men den har inte gjort det! :( Får väl hoppas på imorn då, för jag vill ha den nu!

Tar några av dom andra i ett senare inlägg. ;)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmy (whitesnowman),
HAHA jag är nöjd med dina svar.. : men svaret på gåtan är: inga för herr Stig skulle bara bli mosad!
eeemmylam.blogg.se/
rebecka,
Okej, lycka till! :D
permestamrebecka.blogg.se/
rebecka,
kolla om du vann, puss!
permestamrebecka.blogg.se/