Tandställningslös

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Som jag pikade lite om i ett inlägg för några dagar sen så har alltså en del av mig försvunnit. Tandställningen är äntligen borta!
Det är så obeskrivligt skönt att vara utan den nu när jag har haft den i cirka ett och ett halft år. Jag blev av med den på morgonen innan skolavslutningen och ingen visste om att jag skulle få ta bort den, så alla blev superförvånade när jag kom där på avslutningen utan räls. Helt underbart att den äntligen är ute! Jag är dessutom riktigt nöjd med resultatet om man jämför med hur tänderna såg ut innan. Jag försökte leta fram någon passande bild på hur det såg ut innan jag satt dit tandställningen, men jag hittade ingen bra. I vilket fall som helst så är jag som sagt hur nöjd som helst! Det var verkligen värt allt slit! :)

Idag har det varit riktigt härlig väder ute, så jag har spenderat dagen nere vid Djulösjön tillsammans med Isabelle och Linnea. Har dessutom både tränat och kollat på fotboll. Tog sen en promenad hem från fotbollsplanen med Linnea i den fina kvällssolen. Bra dag det här. :)

Hur har eran dag varit? Jag antar att dom flesta av er har fått sommarlov nu? :)

Gillar

Kommentarer

Fint! Men du var jättefin med tandställning också! :)
drunknight.blogg.se
Madeleine-Foto,
Vad roligt! Och vilka fina bilder!
maddyz.se
Amanda,
Så fint det blev!
canonida.blogg.se
jasmin,
Tänkte bara säga att jag äääälskar din blogg och alla dina bilder :)))
stereolove.blogg.se/