The fault in our stars

Media

Kommer ni ihåg att jag bloggade om den här boken?
Igår såg jag nämnligen filmatiseringen av just den boken - The fault in our stars av John Green. Gud vad jag har längtat efter den här filmen alltså! Boken är by far en av dom bästa jag någonsin har läst och någonsin kommer läsa. John Green är en sådan fantastisk författare så det är helt sinnessjukt alltså.

På grund av den oerhört bra boken så var mina förväntningar på filmen skyhöga. Men jag kan helt klart säga att filmen levde upp till varenda en av dom! Gud vad bra den var! Alltså åh. Det är väldigt sällan jag gråter till filmer, men när vi satt där igår på premiären så sprutade tårarna kan jag tala om. Alltså detta är en sådan fin och perfekt historia som verkligen sätter spår i en. Det går inte ens att beskriva med ord hur sjukt bra både boken och filmen är. Jag har nog aldrig blivit så berörd av en historia förut.

Har ni också läst boken och hunnit se filmen? Vad tyckte ni?
Och ni som varken har läst den eller sett den så gör det! Alltså verkligen, ni missar någonting som är så himla fint annars.
  • Media

Gillar

Kommentarer

Carolina,
såg filmen häromdagen, alltså ÅH. absolut finaste jag någonsin varit med om, och om tårarna rann? haha ja som aldrig förr. åh vilken fin film det var!
carolinalingh.blogg.se
Crazie -,
Läste boken bra precis efter det att den hade kommit ut och, vad ska man säga? En fantastisk bok, helt klart en favorit.
crazie.blogg.se
Mathilda,
Den är sååå bra! Såg den på smygpremiären - den 16:e och grät så himla mycket! Mina ögon var seriöst röda hela kvällen efter... :S Tycker verkligen att den "följt" boken, att det blev likt hur man tänkt sig, vilket jag tycker är bra!
www.rabbitheart.webblogg.se
Ellen [FOTO],
Åh den där boken är så galet bra! Har inte hunnit se filmen ännu men ska helt klart göra det!
www.ellenlindahl.blogg.se
Double Up - Lina och Malin,
Alltså tårarna börjar nästan rinna varje gång jag ser ett citat, eller en bild från boken eller filmen. Det gör så ont i mig för berättelsen är så underbart hjärtskärande. Jag var flera gånger tvungen att lägga ifrån mig boken för jag inte längre kunde se vad det stod. Tårarna tog aldrig slut. Herregud vad den är bra och blir alltid lika förvånad över hur känslig jag blir av bara tanken på den. Vill bara gråta. Åh
doubleup.blogg.se