The Great Gatsby

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55/4-5.6

Igår kväll firade vi två fina tjejer som precis fyllt 18 år med en hejdundrandes fest.
Temat var The Great Gatsby och det går inte att sätta ord på hur fina alla var! Hur jag gick klädd ser ni på bilderna ovanför.

Fötterna värker och likaså halsen efter allt dansande och sjungande, men det är det fan värt! Hela Smedjan gungade i takt till musiken från livebandet precis som alla 20-talsklädda människor som befann sig i byggnaden. Det blev helt enkelt en riktigt lyckad kväll och natt tillsammans med fina personer, asbra musik och galet bra stämning! Och så vill jag bara passa på att gratulera Ebba och Klara ännu en gång - 18 år är inte illa pinkat inte!

Gillar

Kommentarer

julia,
Åh tack för igår bästa du Esmeralda! Du var så himla dundersnygg!!
juliapham.blogg.se
Matilda,
Gud så vackra bilder!
tildasofias.blogg.se
Matilda,
Tess,
Riktigt snyggt! :) Kram
tesswaltenburg.blogg.se/
Anonym
,
Sjukt fin är du! :)
Evelina,
Ja, bland det finaste jag sett!! Rekommenderar verkligen att fara dit! Colombia har fått en stämpel som gör att så få far dit. Så tycker verkligen fler borde få chansen att upptäcka detta fantastiska land. Men, bara man inte glömmer att det fortfarande är rankat som ett av världens farligaste länder och är medveten om att saker kan hända. Så viktigast är nog att se till att det finns människor runt omkring sig som kan stället och att man verkligen vet vad man gör. Så fint med Gatsby-temat. Såg filmen (äntligen!!) för första gången på flyget påväg på resan. Huuur bra som helst ju!
www.evelinaronnback.blogg.se
Anonym
,
Hej! Jag ska snart på filmmaskerad och har nyligen sett The Great Gatsby. Kom att tänka på ditt inlägg och kollade tillbaka och tyckte att det var en smart idé att ta den filmen. Jag undrar om du har köpt fjäderbandet eller typ gjort det själv? I så fall hur? Har lite brist på idéer...