The Hobbit

Media
Bilder från Google.

Som jag berättade i ett inlägg tidigare idag så var vi och såg The Hobbit på bio nu ikväll. Den var så sjukt himla fin gjord! Åh så fin den var! Men jag måste faktiskt säga att den inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Jag hade nog alldeles för höga tankar om den, med tanke på vad man har hört andra berätta om filmen. Den är inte dålig på något sätt, inte alls! Det var bara det att den var väldigt utdragen kändes det som, scenerna var liksom lite för långa. Att den slutade vad som kändes mitt i hela alltihopa och att det ska komma ytterligare två filmer baserat på den där boken på 100 sidor känns väl lite sådär halvlatjo... Varför dra ut på det så himla mycket istället för att bara göra en enda kanonfilm?

Men som sagt så var den inte dålig på något sätt. Den var väldigt rolig och spännande när den inte väl inte var så där seg, hehe... :) Och som sagt så var det sån sjukt snygg miljö! Att filmen var bra gjord och den supergrymma 3D:n höjer helt klart betyget!
Så ja, om man ska betyg sätta The Hobbit så får det nog bli 3 Gollums av 5. Möjligtvis 3½... :]
Har ni sett The Hobbit? Vad tyckte ni om den i såna fall? :)
  • Media

Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Egentligen så är det så att boken har 310 sidor, första utgåvan hade det i alla fall. Så det kanske är den regissörerna går efter? :) Men det här ska ju inte heller vara liknande de andra filmerna, för det här är ju något helt annat, nu handlar det om Bilbo och hans äventyr, de andra tre filmerna, jag de är lite tyngre än den här, den här var fortfarande jättebra tycker jag, jag såg den nämligen också idag! Den levde i alla fall upp till mina förväntningar med det är ju olika från person till person. Men jag ser verkligen fram emot de två andra filmerna som kommer! :D
Louise,
Jag har planer på att se den, känns som ett måste när man har sett de andra Sagan Om Ringen filmerna. Men jag tror att jag väntar tills den kommer ut på DVD :)
mykryptonite.webblogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag har faktiskt inte sett hela Sagan Om Ringen filmerna. Lite pinsamt sådär, men så är det, hehe... :] Men jag ska faktiskt ta tag i det och se dom någon gång, för det känns liksom som filmer som man bara måste se någon gång under sitt liv, haha! :) Precis som The Hobbit, även fast den inte var någon favorit så ångrar jag ändå inte en sekund att jag såg den. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Jaha okej, då var det fel av mig. :) Nej, jag har faktiskt inte sett hela Sagan Om Ringen filmerna tidigare, så det var inte så att jag jämförde The Hobbit med dom. :) För att vara lite sådär klyschig så säger jag väl att smaken är som baken, och det är väl tur att den är det, hihi! :)
nouw.comNone
Eva,
Jag har inte sett filmen än, men är en gammal fantsyräv =D Såg sagan om ringen triologin. Tyckte där att ettan var den bästa och slutet på trean. ( kan ändå rekomendera den)Tror som du att man "vill" för mycket. Tanken är väl att återspegla boken och då kanske man (en del av oss) blir lite rastlös då det blir lite mkt av allt. Ska definitivt se filmen, men bra att veta att jag ska ställa in mig på det lite utdragna. Fin sida du har.
yoginiseva.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja, jag har faktiskt tänkt se klart alla tre Sagan Om Ringen filmerna, har bara sett några delar utav dom. :) Ja precis, man har nog (eller i alla fall jag) lite för höga förväntningar. Jag tycker verkligen att du ska se den! :) Och bara för att jag tycker att den var utdragen så kanske du tycker att den är superbra, vad vet jag? :) Och tack så mycket, det värmer! :)
nouw.comNone
Sofia,
Jag vill också så gärna se den :-D
lovejournal.blogg.se/
Michaela- Fotoblogg,
Den är ju så sjukt bra!! Funderar på att se den igen, och denna gången i 3D. :) kram
michaelabjorkphoto.blogg.se
Matilda,
Jag tyckte precis som dig att "The Hobbit" såklart var välgjord och att det var en bra film överlag, men att den var något lång och utdragen under vissa tillfällen i filmen och att vissa scener kunde ha förkortats något. Men men, jag måste säga att jag tyckte om den mestadels och att jag skulle rekommendera andra att se den också! :)
mphotostory.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja precis, jag ångrar inte att jag såg den, för som du säger så var den ju till mestadels bra! :)
nouw.comNone