Tidig kväll

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Ska strax dejta sängen för i morgon ska vi upp tidigt för att rulla iväg mot Stockholm.
Jag tänkte egentligen bara kika in och berätta lite vad som har hänt under det senaste dygnet och så. :)

Igår drog jag med Linnea ner på stan där det är Italiensk marknad under helgen. Det var inte så värst mycket att se om jag ska vara ärlig, men alltid kul när det händer lite här i stan om man säger så! Jag drog sen hem till Charlie en snabbis och sen åkte jag hem för att käka och träffa Geena. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord i några timmar. Satt väldigt fint. :)

Idag har jag för det mesta legat ute i solen (31 grader för ca. femte dagen i rad, vad händz jao?!) och nu är jag nyss hemkommen från Djulö där jag käkade och spelade kubb och lite annat sånt tillsammans med Charlie och hans familj oså. En sån där the typical svennekväll liksom. Finfint! :) Tyvärr så har jag inte fotat någonting under den här tiden, men det ska det nog bli bättring på... ;)

Som sagt, det blir till att lägga sig tidigt ikväll för imorn ska vi som sagt till Stockholm. Först ska vi hälsa på min farbror och sen drar vi vidare mot Friends Arena och EM-finalen! Det är slutsålt, vi sitter på tredje raden och svenska damlandslaget kommer och tackar av publiken i halvlek. Kan ju inte bli annat än fett! Astaggad! :)

Meeeeeen som sagt - sängen var det ja!
Ha det bra så hörs vi antingen imorn eller på måndag. Då kommer ni få se bilder från finalen. :)
Hejsvejs!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

LORISSA LOVEBOMB,
Här var det också runt 30 grader igår. GALET!
lorissalovebomb.se
JUNITJEJ,
Ha det så kul i Stockholm!
www.junitjejen.se
Nalliiz,
Älskvärd bild! Vill bara gå å lägga mej :P
dodidat.blogg.se
Sara,
jättefin bild :)
sarajosefin.blogg.se
Lisa - foto & vardag,
Ååå sicke myspys säng! Idag är en sånn där dag man bara vill gräva ner sig i alla mysiga täcken och kuddar med en bra film här hemma! Sv; ja, Gud ja! Det va riktigt häftigt faktiskt!! Ett himla tempo på träning hade dom, nästan så man inte hängde med :p
lisasmedberg.blogg.se
Linn,
Fin bild! Du verkar ha haft en bra dag :)
linnjo.blogg.se
Kaffehörnan,
Gud vad skoj så nära
www.kaffehornan.se
Freja,
Ha det så bra i Stockholm!
Www.stylebyfreja.blogg.se