Tillskott i Conversesamlingen

Clothes & stuff
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Canon EF-S 18-55mm | Diverse inställningar.

Igår när jag kom hem så låg det två par Converse innanför dörren! Matildas pappa var utomlands med sitt jobb och tog då med två par hem som jag sedan köpte av honom. Verkligen supersnällt - tack så himlans! :)

Det blev ett par höga gula och ett par låga marinblåa som fick ta plats bland mina andra Converse i den lilla samlingen. Nu har jag totalt 6 olika Converse och dom är mina små bäbisar allihopa, hihi! :3 Det syns ju ganska tydligt vilka som har varit med längst om man säger så, haha... ;) Dom är verkligen välanvända, men det är ju inte så konstigt eftersom att man kan använda Converse till typ allting! :)

Jag tycker verkligen om vintern, men nu skulle det inte sitta helt fel med rensoppade gator så att man kan börja använda Converse igen! Förra vintern gick jag ju i och för sig runt i Converse mest hela tiden, men jag har kommit fram till att det är bäst att använda vinterskor ifall jag vill ha mina tossingar i behåll sen till våren, hihi... :3

Är det någon av er som är lika kär i Converse som jag? :]

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Isabellis,
jag är ju ännu värre jag, hahahah, men superfina duuu :*
isaabellecambra.blogg.se
Elina,
Älskar hur det blir en "cirkel" när du hade skorna tillsammans sådär! :D Älskar också converse, de är så sköna och mjuka att gå i! Har själv 5 par! Ska testa göra så som du gjorde med bilden! ^__^ Vill själv ha nya, vinröda och kritvita. Så fint..
pinksbabykin.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja, det var lite svårt att få med alla skorna på bild på ett bra sätt, så det fick bli sådär, hihi! :) Converse är helt enkelt underbara! :3
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Hahaha, ja dig ska vi inte tala om när det gäller sånt här, hihi! :* Och tack eller vad man säger, hihi! :] <3
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh tack! :3
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Då är vi två! :) Haha, coolt! ;)
nouw.comNone
Carina,
Fräcka foton!
viltovackert.blogg.se
josefine,
måste vara de bästa skorna nånsin! :) sv- åh tack! haha jaa, dom kollar överallt förutom in i kameran. typ. haha :D
jgreen.blogg.se
k.d,
bästa skorna. tidlösa
karisng.blogg.se