Tisdag och så vidare...

Naturfoton
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | 1/200 sek | F/3.5 | ISO-400 | Photoshop CS6

Hej på er! Jag tänkte inleda inlägget med att visa kvällens fina solnedgång, men bilden sket sig så jag fick rädda den med hjälp av min kära vän mr. Svartvit. Så ja, så blev det med den solnedgångsbilden hörni, haha! ;)

Nej men idag är det tisdag. Andra skoldagen efter lovet och vi har redan fullt upp med läxor och prov och redovisningar och allt vad det är. Orkar inte! Superkul när ingenting fastnar i min förvirrade lilla hjärna också, verkligen jättekul! Men jag är en sån som inte kan sitta plugga flera timmar i sträck utan måste ta lite i taget, så nu får det vara färdigpluggat för idag. Jag tänker lägga mig i sängen och titta på serier resten av kvällen istället. Inleda andra säsongen av 90210 låter som ett bra drag... :)

Hur har eran tidag varit? :)

PS:// Sen så måste jag ju bara tala om att min fina pojke fyller 16 år idag! Grattis igen för typ femtioelfte gången, hihi! ?

Gillar

Kommentarer

Sofia,
Hanna,
Becka [fotoblogg],
malin ?,
min dag har varit bra :) du får gärna fråga en liten fråga - http://mauolin.blogg.se/2013/february/fragor-pa-det.html#post-comments :)
mauolin.blogg.se
? Isabelle & Isabell ?,
Perfekt! Har haft 2 extradagar lov, så börjar imorgon! ;D
isabelleisabell.blogg.se
Mary,
Härlig bild (:
maryphoto.blogg.se
Emma,
Gillar verkligen bilden, den är så häftig med de häftiga färgerna och fåglarna (om det nu är det, ser iaf. ut så ;D) som flyger från trädet! Måste sen också säga att din design är hur fin som helst, storgillar headern och allt med den. :)
emelieoemmas.blogg.se
Laura,
Bilden blev ju riktigt lyckad ändå ju! Åh, jag har sportlov den här veckan och vill verkligen inte tillbaka till skolan på måndag! Ångest på högsta nivån haha
fancyphotography.blogg.se