Torsdag, nyklippt hund och körkortskurs

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/160 sek | F/1.8 | ISO-400 | Photoshop CS6

Hej på er! Den här dagen har varit sjukt lång... Vi hade kemi i skolan hela förmiddagen i sisådär 4 timmar innan det var dags för en 2 timmars lång och plågsam slöjdlektion och därefter idrott och löpning på schemat.

När jag kom hem hann jag gosa lite med den nyklippta vovven (som förövrigt luktar gudomligt gott efter att ha blivit dränkt i hundschampoo!). Ni kommer väl ihåg förresten hur han såg ut för några dagar sen, haha? ;)

I vilket fall som helst så fick jag i alla fall slänga i mig lite mat innan det rullade iväg mot en 4 timmars lång kurs inför det kommande krörkortet. Fattar ni, lilla jag ska fan börja övningsköra?! Det är ju så galet så det finns ju inte, haha... :3 Måste erkänna att man blev skapligt seg i huvudet efter att ha suttit och lyssnat på den där snubben i evigheter, men jag är i alla falla astaggad på att få komma ut på vägarna! Det kommer ju ta 2 år innan jag får ta körkortet, men man kan ju lika gärna börja öva nu på en gång liksom, haha... ;)

Nej men det är väl ungefär så som min torsdag har sett ut. Nu är jag galet trött så jag kommer nog slockna så fort jag lägger huvudet på kudden.

Så ha det fint hörni! :)
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Elina,
Aww men lilla fina! >.< Vilken ras är han? Är han en old english sheepdog eller en bearded collie? =)
pinksbabykin.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja han är bra fin han, hihi! :') Han är en Bearded Collie. :)
nouw.comNone
Liinn ?,
Galet söt vovve <3
inspirationblog.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Ella,
Chemie alltså. Det kan verkligen vara så sjukt utmattande :-) supersöt vovve!
sottochsalt.com
jessikaaa - FOTO,
meeeen så söt han blee!
pphotographer.blogg.se
Cissi,
Vilken liten sötnos!
minaconverse.blogg.se