Training session

Frankrike 2015
Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55/3-4.5

Här är tre bilder från vårat träningspass med Xino idag. Det blev inte så jättemånga bra bilder men här får ni i alla fall en liten glimt av hur det kan se ut när vi tränar sjölejonen här på Nausicaá. Medans personalen använder händerna som "redskap" så använder vi en target eftersom det är lite enklare för oss som inte är lika vana men framförallt säkrare. I den lilla burken som sitter i skärpet runt midjan har vi sedan fisken i. Vi har lärt oss en hel del olika kommandon till beteenden som sjölejonen kan och det är så himla roligt att även vi som precis har lärt känna djuren har fått träna dom så mycket som vi ändå har fått gjort under dom här dagarna. Vi brukar få köra ungefär ett eller två träningspass om dagen med fyra av dom fem sjölejonen som finns här. Av alla fem så har Xino som vi tränar på bilderna ovan blivit något av en liten favorit, hiho. Jag hoppas att vi kan fota några fler och bättre bilder från något träningspass de återstående dagarna så att ni får se lite mer. :)

Jag har en himla massa bilder att visa er just nu - både från våran vistelse som besökare på Nausicaá i söndags och från tidigare idag när vi var med och tittade på när en utav tränarna tränade sjölejonen genom glasrutan under vattnet. Det är så himla fint att titta på så det ska ni absolut få se bilder ifrån inom kort! :)

Nu är det sängdags som gäller så att man hinner få lite sömn innan klockan ringer i morgon bitti. Denna vecka är dessutom en kort vecka eftersom vi är lediga på fredag på grund av 1 maj. Även fast det är roligt att vara på praktikplatsen så ska det bli skönt med en extra ledig dag, för oj vad trött man blir, haha!

Ha det så bra så hörs vi snart! :)

Gillar

Kommentarer