Tumblr.

Inspiration
Jag har länge varit osäker med det här med Tumblr. Alla verkar ha en egen Tumblr nu för tiden men jag har liksom aldrig riktigt fattat grejen. Jag har skapat en del egna men dom har jag tagit bort med en gång för att jag har känt att jag inte orkar ladda upp bilder på ännu ett ställe.

Men igår tog jag tag i det och skapade mig en Tumblr och jag nog kommer att behålla ett tag. Vem vet, det kanske passar mig perfekt? :)min nya Tumblr kommer jag lägga upp såna bilder, kollage, citat (med mera) som jag inte laddar upp här på bloggen. Kommer nog försöka att hålla mig till mina egna bilder istället för att resposta en massa (kanske något undantag i vissa fall), jag tycker att det blir lite mer personligt då! :)

Jag vet inte riktigt ifall jag är nöjd med utseendet och så på min Tumblr, men den får se ut som den gör så länge. Kommer nog att ändra den många gånger tills jag blir riktigt nöjd, haha... :3

Men till saken nu då: ifall nu känner för att följa min Tumblr så hittar ni mig under namnet esmeeden, precis som på Instagram. Klicka här eller på bilden ovanför så kommer ni direkt till min sida! :)

Är det någon av er som har Tumblr? Det skulle vara jättekul i fall ni vill länka till eran sida i såna fall, jag känner att jag vill följa massor av fina och inspirerande Tumblrs! :) Så kommentera och skriv vart jag kan hitta er! :D

Gillar

Kommentarer

mia,
kul esme! :D följer dig nu ;)
maria-olsson.tumblr.com
Alexandra,
Följer dig nu, min heter http://im-a-p4nda.tumblr.com/ om du känner för att följa tillbaks :)
ponnynissar.blogg.se/
:)
,
Vet du hur man kann sälja sina bilder? Jag älskar också att fotografera med canon!
Felicia,
Äntligen :D feliciasjoo.tumblr.com !
feliciaasj.blogg.se
Julia,
Vad roligt! :D Följer dig nu. Min är http://tjejuliia.tumblr.com/ - om du har lust att följa tillbaka vill säga ;)
tweep.blogg.se/
Linnea,
Oh vad kul! :) Min tumblr: http://onehealthylifestyle.tumblr.com Har dock inte laddat upp bilder där på ett tag, men du kan alltid kika in ändå :)
linneasskrivbok.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag säljer vissa av mina bilder genom bildsajter på Internet. Googla så hittar du nog! :) Sajterna har oftast vissa krav på hur bilden ska vara när det gäller kvalité och storlek, men det ska nog inte vara några problem! ;)
nouw.comNone
Susan
,
Jag är ny på Tumblr & trevar mig sakta men säkert fram just nu, välkommen att kika =) tar tacksamt emot tips http://mammasusan.tumblr.com/#