Turquoise

Clothes & stuff
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55 | 1/80 sek | F/3.5 | ISO-800 | Photoshop CS6

Den här bikinin köpte jag från Stadium när vi var i Falun förra helgen och den har jag haft riktigt bra användning för nu på kvällen. För även fast klockan började närma sig senare än eftermiddag så har det varit så varmt ute att man ändå har kunnat ligga och sola! Fattar ni så underbart? Var hälsad sommaren, det var på tiden höru!

Jag körde även på shortspremiär idag, värmen och fredagen till ära och allt! Vi gick i skolan till femtonnollnoll som vanligt på fredagar, men efter en dag med en görvadduvill-lektion, ett fysikprov och hemkunskap (där vi bakade kakor som skulle kunna räcka till halva Finland. Skulle nog ha räckt till hela om vi inte käkat så himla mycket smet, ehe...) så känns det ganska ok ändå. Efter skolan drog jag hem till finaste killen och sen jag kom hem har jag alltså legat ute i solen. Det här vädret gör en verkligen på så sjukt bra humör!

Resten av fredagskvällen ska jag ladda inför match (samling 8:15 imorgon, hejdå sovmorgon!) med hjälp av massa chips och det sista avsnittet av "Mot alla odds". Gotta love those fellas, right? Har ni inte sett det programet så gör det. Alltså verkligen. Så. Himla. Fint.
I alla fall så ska jag hinna med en liten spelkväll med broder också. Fint som snus! Hur har eran dag varit? Har sommarvärmen hittat till er också? :)

Gillar

Kommentarer

Junitjej,
aina [fotoblogg],
Snygg bikini! :)
ainaphoto.blogg.se
C by Caroline ?,
Visst är det härligt att värmen är här! Fin bikini :) Kolla gärna in min nya blogg! ? Kram
cbycaroline.blogg.se
Olivia,
Jättefin bikini! Älskar färgen!
www.oliviiasvardag.blogg.se
Malin Jonsson,
Snygg! Så skönt att det äntligen är varmt och skönt :)
tjugosjundeoktober.blogg.se
Linnéa,
Världens finaste blogg! Men vart laddar du upp bilden så att den passar rätt storlek?
www.linniesfoto.blogg.se