Två självporträtt och massor av julkänslor

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Godmorgon!
Jag tänkte bara kika in lite snabbt och ladda upp ett par självporträtt som jag fotade häromdagen, samma dag som dom här bilderrna.

Just nu är jag ungefär hundra gånger så glad som jag var på bilden längst upp för jag är så himla taggad inför julafton i morgon och jag längtar som en liten 3-åring, haha! :') Den här dagen kommer gå åt till att fixa det sista inför morgon dagen - slå in dom sista julklapparna, städa lite extra, baka det sista julgodiset osv. Senare i eftermiddag kommer farfar, låtsas farmor och farbror ner hit från Stockholm. Resten av kvällen kommer alltså gå åt till fint sällskap och en vääääääldigt lång uppesittarkväll.

Hur ser eran dan före dopparedan ut? :D

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Men åh, tack så mycket! Det förstår jag verkligen, det måste vara hur mysig som helst! Det gör ju att dagen/kvällen går fort, när man håller med någonting som man tycker är roligt! Du får krama dom lite från mig också, hihi! :3 Ha en fin dag!
nouw.comNone
Matilda
,
Ja det är såå nära nu! ! Åh längtar massor! Går och tittar på julklapparna under granen och bara väntar på att få öppna dom snart!! :)<3
Esmeralda Edenberg,
Samma här, orkar inte vänta längre! Men åh vad jobbigt att ha paketen under granen redan, då känns det ju som om man måste vänta ännu längre, haha! :) Vi lägger paketen under granen i morgon och jag tycker att en dag är jobbigt nog, haha! ;) <3
nouw.comNone
josefine,
åh så fin blogg. Esmeralda är mitt favoritnamn, det måste mitt barn heta haha! :)) sv- tack!!
jgreen.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh vad roligt, tack ska du ha! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh tack så mycket! :)
nouw.comNone
Laura,
Åh, jag får nästan redan ångest över att det redan är imorgon? SEN ÄR DET JU ÖVER :( Men nu ska jag njuta in i det sista i alla fall!
fancyphotography.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja, tiden går så himla fort! Men för mig så varar julen hela december, så än är den inte riktigt slut! :]
nouw.comNone
Clara
,
Oj, herregud. Du kan vara den sötaste tjejen jag någonsin sett. Ville bara säga det! <3
Esmeralda Edenberg,
Det här måste nog vara en av dom finaste kommentarerna jag har fått! Tusen tack snälla du!
nouw.comNone