Uppdatering från Falun

Naturfoton
Canon EOS 600D | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8 | Photoshop CS6

Hej på er! Internätet är megasegt och det tar cirkus fem veckor att ladda upp en bild, men jag tänkte i alla fall kika in lite snabbt och säga hallå! :)

Jag är alltså i Falun just nu. Brorsan kör innebandycup här och eftersom att jag är kind of a hejarklacksledare för deras lag så är det klart man ställer upp och hänger på!

Vi har hyrt en supermysig stuga precis vid sjön och det är hur fint som helst här! Igår var det superfint väder så då låg jag och pressade ute i solen på bryggan ett tag. Fint hörni!

Förutom massa innabandy och stekning så har vi varit inne i stan och shoppat lite, käkat massor med god mat, träffat sjukt trevliga människor (alltså ni i Falun är nog dom snällaste människorna jag har träffat, varför kan inte alla vara lika trevliga som ni?), fotat en hel del och så vidare. När vi kommer hem sen så kommer jag visa massa fler bilder härifrån, men så länge får det duga med dom ovanför.

Nu ska jag gör mig i ordning och lite så innan vi drar iväg för käk och vidare på ytterligare en innebandymatch. Vinner killarna den här matchen så är dom antagligen i slutspel! Forza KIB osv!

Ha det fint så hörs vi! :)

Gillar

Kommentarer

Emma,
Fina bilder, speciellt den på sjön :)
fotoalaemma.blogg.se/
hildas fotografier,
vilken underbar bild på solnedgången :)
hhildalindgren.blogg.se
Choi,
Herregud vad vackert!
photosbychoi.webblogg.se
Mellton,
Jättefina bilder du tar! Kram Mellton.
www.mellton.com
Sarah,
Så otroligt fina bilder
sarahss.blogg.se