Vad gör vi? Nu kör vi!

Träning
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Ungefär en hundratusendel av all min packning | Världens snyggaste klubbmärke | Artikel om vårat lag inför Gothia.

Nu jäklar! Idag gäller det. Klockan 13.06 går tåget ner till Göteborg och där kommer vi sitta, ett 20-tal toktaggade fotbollsspelare! Det här kommer bli så grymt himla fett, shit vad vi har längtat efter det här! Världens härligaste lag, massor med fotboll, nya vänner, Liseberg, grillning, invigningen, bad, skratt och tårar. Kan väl inte bli mycket bättre än så?

En helt vecka kommer vi vara borta, vilket betyder att detta är mitt sista inlägg innan jag åker. Vi kommer hem på lördag nästa vecka, så först där efter kommer jag ha tid att uppdatera igen. Jag har tyvärr inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg åt er, men jag hoppas verkligen att ni är här och väntar på mig när jag kommer tillbaka? :] Det är ju trots allt bara en vecka... :) Nu har ni ju all tid att kolla igenom den långa videobloggen eller dett ännu längre inlägget med resten av era svar, om ni inre redan har gjort det! :]

Jag kommer nog att försöka uppdatera Instagram lite då och då i alla fall, så ifall ni vill se vad vi har för oss där nere så är det bara söka upp esmeeden and make that blue button green! :)

Ni få ha det så himla super bra, för det ska fan vi ha! :D
Gothia Cup, here we come!

Gillar

Kommentarer

Lisa - Foto & vardag,
Hej , jag har gått och blivit kär i din blogg! Underbaaaar! Jag funderar på ett 50mm/1.8 objektiv och kikade runt lite på din blogg och fick nu bra svar på vad det är bra till, tack så mycket! Jag har också en Canon 600D, är du lika nöjd som jag? Kram :D
lisasmedberg.blogg.se
Michelle -Foto&Vardag-,
Fin blogg du har tjejen :) och lycka till där nere i göteborg. kram!
michellealexandra.blogg.se
Så underbar blogg å vad glad jag blir asså! Hahaha :)
elinenorin.blogg.se
Malin,
Åh vad roligt!! Lycka till, hoppas ni kommer långt :D
summershadow.blogg.se
elin (:,
fin blogg :)
elinohrn.devote.se
Gabriella
,
Vad kul! :D Du, en fråga bara. Vad har du för mobil? Vet att du har HTC, men är det sensation osv. Vet att jag är sämst på att förklara hehe.
Esmeralda Edenberg,
Ah! :) Jag nämnde faktiskt det i min senaste videoblogg, men det skadar ju inte att berätta det här också - jag har en HTC Sensation. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Men åh så himla roligt, välkommen hit! :') Ja, jag är jättenöjd med 600D:n! Jag känner att jag börjar "växa ur den" liten grann ifall du förstår vad jag menar, men den är superbra! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh vad kul att höra, tack! :D
nouw.comNone