Varm choklad

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er!
Idag har det varit riktigt kallt och ruggigt väder ute, precis som det har varit under hela veckan. Det har till och med snöat en hel del under dom senaste dagarna så det fina vårvädret vi hade förra veckan är numera utbytt mot slask och annat blött. Så efter en väldigt kylig cykeltur hem från tågstationen så gjorde jag mig en kopp varm choklad i min objektivmugg. Satt himla fint än grå torsdagseftermiddag som denna kan jag tala om. :)

Annars så har det inte hänt speciellt mycket sen sist. Sitter just nu och pluggar till ett prov i Sällskapsdjur som vi har på tisdag. Vi ska kunna i princip allt om akvarier och fiskar och tills nästa fredag ska vi även skriva en labrapport om björkfjärilar. Livet på Djurparkslinjen, haha. :)

Tänker försöka komma i säng så tidigt som möjligt som vanligt i alla fall. Känner att jag behöver all sömn jag kan få just nu. Förstår inte att man tyckte det var så jobbigt att sova när man var liten - något av det underbaraste som finns ju!

Nej men ni får ha det så bra så hörs vi! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda,
prov i sällskapsdjur och rapport om björkfjärilar låter så gulligt jämfört med mina uppsatser om livet under amerikanska frihetskriget :D
tildasofias.blogg.se
Hanna,
Älskar muggen! Måste säga bara att jag håller helt med om sömn-grejen, ville aldrig gå och lägga mig när jag var liten men nu lägger jag mig bara tidigare och tidigare känns det som. Så otroligt skönt! :D
hannnafoto.blogg.se
Joe,
Mums så gott!
yoginijoe.blogg.se
johanna,
haha häftig mugg!
tigermysig.blogg.se
JUNITJEJ,
Vilken underbar mugg!
www.junitjejen.se
Mimmi,
Hej! Haha, det här kommer säkert låta otroligt random, men det är okej! Jag har läst din blogg i säkert 1,5 år nu, och jag vill bara säga att jag tycker det är så otroligt kul att du sprider så positiv energi här! Vi har alldeles för mycket negativa människor i världen, men du verkar alltid försöka se det som är bra med varje dag. Det är samma "filosofi" som jag har, haha! Den här kommentaren låter så otroligt flummig, men vill helt enkelt bara säga att jag respekterar dig något otroligt för energin du sprider, och jag vill att du ska veta att det jobb du lägger ner på din blogg uppskattas något otroligt, i alla fall av mig! Kram! :)
madeleinethomson.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh gud vad glad jag blev av den här kommentaren! Du anar inte hur mycket dina fina ord betyder! Så himla kul att ni kan ta del av det jag försöker förmedla och att du tycker om det jag gör. Tusen tack fina du, detta kommer jag leva på länge, hihi! Kram kram! :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Linn,
Så himla gott! Söt mugg :)
linnjohs.blogg.se