Veckans bild - Vecka 1 och 2


En annan grej förutom dessa minnesburkar som cirkulerar i bloggvärlden just nu är Veckans bild. Jag tycker att det verkar vara en riktigt rolig grej så jag tänker köra på samma sak fast med en liten egen twist på det hela. :)

Veckans bild går alltså ut på att jag väljer ut en favoritbild som jag har fotat under den gångna veckan som jag sedan lägger upp i ett inlägg. I slutet av varje månad har vi då alltså 4 olika bilder från dom 4 olika veckorna. Tanken är då att ni ska få "rösta" mellan dom 4 bilderna och utse vilken som blir Månadens bild. I slutet av året så har vi då, med hjälp av mina oerhört avancerade mattematiska kunskaper, kommit upp i 12 bilder - en bild för varje månad. Eran uppgift kommer då i slutändan bli att utse Årets bild.

Förstår ni hur jag menar? :)

Jag tror att det här kan bli ett ganska roligt litet "projekt" eller vad man nu ska kalla det! Eftersom jag bestämde mig för att haka på den här idén alldeles nyss så missade jag liksom årets första vecka, så i detta inlägg har vi alltså Veckans bild för både vecka 1 och vecka 2. Bilden för vecka 1 fotade jag på nyårsafton och bilden för vecka 2 kommer från en liten fotografering som jag hade med mig själv häromdagen.

Jag har dessutom skapat en ny kategori med samma namn som projektet. Där kommer man alltså kunna titta tillbaka på alla bilder som blivit utsedda till Veckans, Månadens och Årets bild. :)

Jag hoppas att ni är lika pepp inför det här som jag är, för jag tror att det här skulle kunna bli en kul grej liksom! :)

Gillar

Kommentarer

Lovisa,
Gud vilken fin blogg! Hela designen gör mig glad, hihi!
lofah.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
Men åh vad fint av dig! Tack ska du ha! :)
nouw.comNone
Tilde Alm [fotoblogg],
Vilken kul idé! Ska bli kul att få rösta sen! :D
tildealm.blogg.se
Frida,
Åh, vilken smart idé! :D Ska bli kul att följa! :') Vågar man fråga om man fick låna idén om man hänvisar till dig, hihi? ;')
fridazlindqvist.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh vad kul att du tycker det! :) Klart du får köra på samma sak, jag "snodde" idén från Alma Bengtssons blogg som i sin tur "snott" den från en annan, så det är bara att köra på! :)
nouw.comNone
Saga,
Alma,
Nämen, tänkte också ha Årets bild i slutet av året, haha! :P
photoab.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
En rolig grej ju! :) Ska bli kul att få följa dina bilder också! :3
nouw.comNone
Alma,