Veckans blogg

Tips
Nu är hjärtattacken nära alltså... Inte nog med att jag nyss var med på blogg.se's framsida för några dagar sedan, utan nu har jag också blivit veckans fotoblogg! Kan knappt förstå det själv, varför min lilla blogg liksom? Blev superglad men framför allt förvånad när jag fick ett mejl från blogg.se där dom undrade om jag ville vara veckans blogg. Lilla jag liksom... Sen så fick ju älskade hunden stå för bilden och det gör ju inte saken värre precis... ? Herrejösses, gud vad glad jag blir av sånt här, haha! :')

Tusen tack, åter igen, till blogg.se och till alla er, mina fina läsare! ? Ni anar inte hur mitt blogghjärta bara smälter av det här... :]
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Anna Engberg,
Grattis! Håller med ovanstående :-) Så fina bilder juh!
hondjavulen.blogg.se
Hanna,
Grattis! Hittade hit tack vare det, och jag måste säga att du tar grymt fina och vackra bilder! Nästan så man blir avis ;) Din hund, det är väl ändå en beardis? Om jag inte går helt i nattmössan...:)
jazzia.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack så mycket, och välkommen hit! :] Ja, han det är han! :) Kollade in lite snabbt på din blogg och såg att du också hade ett par stycken! Dom är helt underbara! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Himla roligt, tack ska du ha! :D
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Tack så himla mycket! :')
nouw.comNone
sofiaandersson,
grattis, ! :) och jag undrar om du har lyckats byta header på nya blogg.se ? jag kunde på förra , men nu är stilmallen helt konstig, men har du lyckats ?:)
photobyysofia.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :)Jag har faktiskt inte provat att byta header, så jag har ingen aning... ;)
nouw.comNone
Nina,
Grattis!!! Det är du värd för bloggen är kanoners! :)
ninah.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh vad kul att du tycker om den, tack så mycket! :]
nouw.comNone
D A H L É N,
Tusen tack för de fina orden, de gjorde min kväll :)
carolinedahlen.blogg.se