Vem är jag för dig?

Porträttfoton

Det är många av bloggarna där ute som kör med det här "Vem är jag?"-inlägget, så jag tänkte haka på den trenden jag också, bara för att vara lite mainstream sådär! :)

Ni är ju en hel del som kollar in här varenda dag och vissa av er har följt mig och bloggen i princip sedan start. Så det skulle vara superroligt att få veta hur ni ser mig som person. Jag kanske verkar helt annorlunda här i bloggen än vad jag är i verkligheten, vad vet jag?

Så alltså - Vem är jag för dig? Hur uppfattar du mig som person? Hur tror ni att jag är i verkligheten?

Gillar

Kommentarer

Tilde Alm,
Du verkar vara en otroligt kul och härlig person! Inte ett dugg ytlig och härligt ... lössläppt, på ett bra sätt alltså. Smått tokig men i stort sett alltid glad. :) Sen kanske man ska nämna att du är EXTREMT schnygg & sexxig också? ;)
tildealm.blogg.se
Liinn ?,
Du verkar vara en sjukt rolig och gó tjej som bara lever livet :D
quad.blogg.se
Sofia,
Otroligt flummig och glad, en person som livar upp stämningen och är bra på att muntra upp. En sån person jag skulle må bra av att ha i mitt liv helt enkelt :)
tsvphoto.blogspot.se
Emma,
Åh, du verkar som en så himla go och trevlig tjej, som alltid är trevlig och på gott humör, om du är så, keep doing the good job! :)
emmammilosson.blogg.se
sofiaandersson
,
en tjej som inte tar någon på utseendet och som man kan prata med, det verkar som om du alltid är glad och rolig & schyygg, schexiiig, haha! (ditt videoinlägg)