Vi rullar upp mot Singö

Vardag
Bilder från Singö sommaren 2011.

Efter många om och men är det nu bestämt att vi tar vårat pick och pack och rullar upp mot Singö. Där kommer vi spendera påskhelgen tillsammans med familjen Sjöberg i deras sommarstuga vid havet! Singö måste nog vara ett av dom mysigaste platserna i hela världen! :) Och det blir ju inte sämre av att man har sådant fint sällskap med sig! ?

Vi får hoppas att vädret är på våran sida, för just nu här nere i Katrineholm är det alldeles grått ute... Men Singö ligger liksom 3 timmars bilfärd här ifrån, så nog kan vi hoppas på att solen väntar på oss där uppe! :)

Jag kommer självklart ta med mig kameran, trogen vän som den är, haha! :) Så oavsett väder så är jag nästan helt säker på att jag kommer ha massa bilder att visa er när vi kommer hem! :) Jag tar med mig datorn upp, men den är mest med bara för att ha någonting att tanka över bilder till. Så det blir nog lite glest mellan inläggen i helgen, men jag tror nog att ni klarar er ganska bra ändå va? :)

Så om vi inte ses eller hörs så hoppas jag att ni får en riktigt fin helg!
Glad påsk på er! :) ?
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Mathilda ?,
Galet fina bilder, längtar så himla mycket till sommaren! :D
grahnforever.blogg.se/
sofia
,
Hejhej, vilka snygga bilder verkligen! Jag köpte än canon 600D igår! Sjukt nöjd :) Men jag knäppte ungefär 200 bilder, men hur gör man för att ta bort flera eller alla bilder på än gång?! skulle vara jätte tacksam om jag vill hjälp! Eller måste man ta bort än itaget? Men sen provade jag stoppa in minneskortet i datorn, och radera kortet igenom datan, men då kan jag istället inte ta bort bilderna på datan!? Hur gör du KRAM och jag har tyvärr inte blogg än, men du kanske kan svara det på bloggen då... HJÄÄLP
A N N A,
Sjukligt fina bilder!
gustavssonanna.devote.se
Becka [fotoblogg],
Gud va fina bilder! :D
photos-by-becka.fotoblogg.nu
underbara bilder!
miinabrun.blogg.se/
Felicia Andreasson - Foto,
Åh så fina bilder! Grymt fin blogg även :D

Lust och göra ett bloglovin byte? ;)
feliciafoto.blogg.se/