Vintriga självporträtt

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Idag har det varit sådär superhärligt vinterväder - solsken och fler minusgrader! Förr om åren har jag inte varit speciellt förtjust i vintern, men i år har jag ändrat mig helt. Åh vad jag älskar vintern, haha! :')

Imorse klev jag ut i den halvmeter djupa snön för att ta några självporträtt. Kände att jag behövde några som var lite mer vintriga. Dessutom behövde jag en bild till min nya header, hade nämnligen tänk göra en som passar in lite mer för årstiden än den höstiga jag har nu.

Men i alla fall så har ni några bilder här ovanför ? från morgonens fotografering. :)
Det svåraste var att välja vilka bilder jag skulle lägga upp - jag har gjort ungefär fyra olika redigeringar till varje bild bara för att jag inte kan bestämma mig vilken som passar bäst, haha! Och när jag väl ska ladda upp bilderna kan jag inte bestämma vilka av redigeringarna jag ska välja. Men ja, det fick bli dom här ovanför som sagt. :)

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Helt underbara bilder. ?
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Tilda ? foto & vardag ~,
Härliga bilder! Fin du är! :D
invisibility.blogg.se
Felicia,
Himla fina bilder ! :)
feliciaasj.blogg.se
Klara
,
åå superfina bilder! sklle inte du kunna lägga upp före och efter redigering på dom hära? och vad hade du för inställningar? Kram!
Lena Lindroth,
Va fina bilder :D
lenalindroth.blogg.se
Nikkis fotoblogg :D,
Vad fina! :D
girlcanon.blogg.se
Elise,
Du är så fin Esmeee!!! <3
eliisevogniild.blogg.se
Laura,
Superfina verkligen! Du får alltid dina ögon så fantastiskt fina och skarpa i dina självporträtt, jag antar att det är redigerat i efterhand..? Annars har du sjukt fina ögon! En annan fråga: hur många unika läsare har du om dan? För nyfikenhetens skull :3
fancyphotography.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack ska du ha! :) Jag sätter fokusen på ögonen och sen skärper jag upp dom lite, lite grann i Photoshop efteråt. :) Hehe, jag har mellan 150-200 unika per dag, har inte så jättestor blogg precis. :3
nouw.comNone