WMNS Nike Ready

Clothes & stuff
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Dom här löparskorna köpte jag igår. Mina förra är alldeles för stora och klumpiga, så kände att jag behövde ett par nya som är lättare och skönare att springa i. Jag hade egentligen velat ha ett annat par som jag hittade. Dom satt verkligen som en smäck och var toksnygga, men dom var tydligen inte bra att springa i för dom som har ett rakt löpsteg eller hur det nu var. Riktigt surt faktiskt, men dom här funkar super dom med! :) Nu ska man bara ta sig ut och springa också så att dom kommer till någon nytta, ehe...

Imorse så vaknade jag upp bredvid pojkvännen. En himla bra start på dagen! Resten av den här torsdagen kommer spenderas hemma med våra gäster som är här under veckan. Dom åker vidare imorn och sedan hem till Brasilien om någon vecka eller så, så det är ju bäst att passa på. ;)

Ha en fin dag hörni så hörs vi! :)

Gillar

Kommentarer

aina [fotoblogg],
LORISSA LOVEBOMB,
Esmeralda. Jag är kär i din bloggdesign och har fått tips om den av en av mina bloggläsare. Jag undrar om du säljer bloggdesigner? Jag ska byta och tjejen som gjorde min nuvarande gör inte designer längre. Och som skrivet betalar jag gladeligen för arbetet, givetvis.
lorissalovebomb.se
Esmeralda Edenberg,
Men åh så roligt att höra, tack fina du! Tyvärr så måste jag tala om att jag inte säljer bloggdesigner. Jag gjorde det ett tag förut, men jag känner att jag varken har tillräckligt med tid eller kunskap för det. När det bara blir halvdant så vill jag helst inte göra det överhuvudtaget. Jag hoppas att du förstår hur jag menar och att du hittar någon annan. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Jaqueline,
Vad snygga de var, hoppas de är lika bra som snygga!
openworldphoto.blogg.se
Sofia,
Madelene,
snygga ! :)
maddez.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB,
Givetvis förstår jag, men eftersom jag blev så kär i den så tänkte jag att det inte skadar att fråga ^^
lorissalovebomb.se