yadseuT

Ojoj , såg nyss att jag bara bloggade en gång igår! ;s Inte bra , inte bra... Men ja, bättre med bara ett inlägg än inget! ;)

Kan väl säga att jag va med Fanny, Kajsa, Wilmah och Maja igår. :) , Pallar inte skriva allt vi gjorde, men kan berätta att vi moffade sockerkaks smet och körde "Kampen om Rubikskuben" , haha! Det va ruuuuuligt! <3 Och träningen va också toppen toppen! :)

Men det va ju igår, och idag är det ju tisdag! , Vilket betyder att vi börjar tio över nio med Hemkunskap. Vi gjorde pannkakor, och jag och Adrian ägde, så äre bara! ;) Fett mätt man blev efter det, så ingen fiksgratäng till lunch för min del! 8)
På idrotten körde vi basket + lite kondition/styrka. Vårat lag i basketen ägde sönder alla , haha! ;) , Fett grymmast vi va ju! 8'D Och på torsdag ska vi köra fotboll, då jäklar! ;)

Maybe bild in repris?
Sen efter skolan va jag med tha Falukorv. ;* <3 Haha , vi gjorde kladdkakemuffins , och man kan ju verkligen säga att dom levde upp till sitt namn ! x3 Och nej, vi hade inte i alldeles för mycket vaniljsocker , inte aaaalls... ! 8'D Men vad, det va fatiskt kanske bara nåra teskedar kvar i burken , och det kan man ju lixom inte spara? ;) Sen ägde vi ut på Mario Bros , som alltid! (y) <3 Haha , och hade lite flum! x'3 Och nej, vi hade inte i alldeles för mycket vaniljsocker , inte aaaalls... ! 8'D Men vad, det va fatiskt kanske bara nåra teskedar kvar i burken , och det kan man ju lixom inte spara? ;) Sen ägde vi ut på Mario Bros , som alltid! (y) <3 Haha , och hade lite flum! x'3

Lööv ju , mah Falukorv, ;) <3
Och nu börjar alldeles strax Idol, så ja , VI SES! :D

Gillar

Kommentarer

FREIJA PATTINSON , ?,
kan ju inte säga att mitt lag i basket var lika bra, haha! x)
men vi kämpade host , x)
haha , <3
borde inte vi ta o vara nån dag? 8'D , <3
freijalundquist.blogg.se/