You've got a friend in me

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Åh vad den här helgen är efterlängtad!
Det här veckan har varit riktigt seg och jag har varit så trött så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Men idag är det äntligen fredag och det är bara en vecka kvar till höstlovet! Underbart rent ut sagt.

Denna fredag har varit en riktigt fin oktoberdag. Drog med mig päronen och hunden ut på en promenad i skogen. Så himla skönt när det är så kyligt i luften och när det är så himla fint ute. Enda nackdelen med detta kalla väder är att det faktiskt redan har kommit lite snö... Är inte redo för snö än, är absolut inte färdig med hösten än!

I vilket fall som helst så är bilden ovanför fotade på dagens promenad. Världens finaste är vad min hund är! Älskar att se hur lycklig han blir av att få springa omkring i skogen. Åh.
Fotade en hel del när vi var ute och gick, så när jag väl hinner så ska ni få se fler bilder därifrån.

Imorn ska jag iväg till Nyköping för att kolla på match och efter det ska jag träffa en himla fin vän. Verkar som om morgondagen kommer bli perfa!

Nu ska jag gå och lägga mig i min varma säng.
Ha det fint så hörs vi! :)
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Sara,
underbar bild :)
sarajosefin.blogg.se
Pia,
Vilket härligt foto!
pijas.blogg.se
Samdra,
Riktigt härlig bild! Min hund älskar också att vandra i skogen, speciellt nu med alla höstlöven virvlandes runt fötterna! :D
sandrapersson.blogg.se
Louise,
Så fin vovve, och mysigt med en skogspromenad. Det funderar jag på att ta mig idag :)
vitmossa.blogg.se
JUNITJEJ,
Vilken underbar bild!
www.junitjejen.se
KONSERTFOTOGRAF,
åh vilken fin bild!! :)
konsertfotograf.blogg.se
Josefine,
så fin bild! :)
josefines.forme.se
Annika,
Elin,
Hej! Gjorde ett tidsinställt inlägg om din blogg den 31, lånade några av dina bilder. Hoppas det var okej. Annars tar jag såklart bort dem! Kram ?
elincardell.blogg.se/